KAMAKURA 156

הזמנת שולחן במסעדה

KAMAKURA 281

הזמנת משלוח

יפן פינת רמת גן



קצת עלינו...

קמאקורה היפה ששוכנת במלון אינדיגו היוקרתי במתחם הבורסה ברמת גן, מביאה חוויה של טעמים ריחות וניחוחות מהמטבח היפני המסורתי. שילוב משכר בין חומרי גלם מופלאים המגיעים מכל קשת המטבח היפני. אלו פוגשים נתחי בשר משובחים שנצלים על אש חיה. עם כניסתכם להיכל המסעדה מיד תרגישו בקסם היפני שמתחולל בה, אל העיצוב היפיפה שמשלב משרביות ואלמנטים יפנים מצטרפים מגוון משקאות סאקה מיוחדים, יינות פרמיום היוצרים יחד חוויה שכיף לחוות אותה שוב ושוב.

logo-black
סוף סוף יש מסעדת בשרים כשרה טובה, ודווקא יפנית

מטבחה של מסעדת קאמאקורה מושתת על טהרת המטבח היפני הבשרי. בנוסף לתפריט הבשרי מוגש גם תפריט סושי עשיר שגם בו משולבים בשרים. להשלמת החוויה מוגש תפריט אלכוהול המשלב מגוון בקבוקי סאקה מרחבי העולם ויינות ישראלים מקומיים, בנוסף לקוקטיילים המבוססים סאקה.

התפריט הנבחר שלנו
ועוד ארוחות נהדרות המחכות לכם
בקאמאקורה

OKAMA / מרקים וקדירות

מיסו נאבה פטריות

מרק יפני על בסיס פורצ'יני-קומבו, מיסו קוג'י אדום, פטריות שיטקה ושי-מאג'י, תרד, טופו, אטריות סובה.

52 ₪


מיסו נאבה בקר

מרק יפני על בסיס פורצ'יני-קומבו, מיסו קוג'י אדום, פטריות שיטקה ושי-מאג'י, תרד, טופו, אטריות סובה, פרוסות סינטה.

78 ₪


YAMA NOSACHI / תנובת ההרים

סינטה טטאקי

סינטה צרובה על גחלי אלון יפניים, קרם אגוזי לוז, אגוזי לוז קלויים, פונזו

48 ₪


פילה בקר "ניקו טן"

פילה בקר בתערובת תבלינים יפנית מסורתית, בייבי זוקיני, מטוגנים בטמפורה, מיזונה, פורצ'יני גיו דארה.

58 ₪


טרטר בקר ומח עצם

מח עצם צלוי על גחלי אלון יפניים ברוטב טארה, טרטר פילה בקר, איולי מיסו-קאראשי, יאקי נורי

89 ₪


סטייק חציל במיסו

חציל מבושל פעמיים ברוטב מיסו קוג'י מתוק, עלי חזרת ושומשום קלוי

39 ₪


רטסו קושו

סלט חסה אייסברג, פונזו חלפינו, איולי וואסבי חלפינו, אגוזי לוז קלויים ושומשום

38 ₪


סלט וואקמה וקייל

אצות וואקמה, מלפפונים, קייל רוטב וואפו שומשום

32 ₪


גיוזה אונטריב

חמש יחידות כיסוני בצק ממולאים בנתח אונטריב צלוי, ודלעת ערמונים. מאודים וצרובים. מוגש לצד רוטב פונזו

44 ₪


טונה כמהין

אקאמי צרוב על גחלי אלון יפניים, טארה, רוטב פלפל שחור וכמהין

65 ₪


NIKU / בשר

פילה בקר בינצ'וטן

פילה בקר צלוי, שי-מאג'י, בייבי גזר, בלו ליפס מדורה, טארה כמהין

167 ₪


דנוור קאט "קאמאקורה סטייל"

דנוור קאט צלוי על גחלים פרוס ברוטב טארה, עלי חזרת, יוז'ו קושו גיו דארה

125 ₪


אנטריקוט מיטסובה

אנטריקוט צלוי, בטטה סגולה, סלסת עשבי תיבול יפניים, וואסבי גיו דארה

138 ₪


סינטה קאבוצ'ה

סינטה צלויה, קרם דלעת יפנית, דלעת ערמונים צלויה על גחלים, פאק-צ'וי, יאקיניקו ריבת דלעת וכרישה

128 ₪


המבגו

המבורגר יפני צלוי על גחלים ללא לחמניה, פאק צ'וי, ביצה רכה, יאקיניקו בצל מקורמל ואגסים

78 ₪


קאמו קוג'י

חזה מולארד צלוי, קולורבי גחלים, פילה מנדרינה, מייפל-סויה קוג'י

108 ₪


טורי יוזו קושו

פרגית במרינדה של יוזו קושו, סויה קוג'י ושמן זית, בטטה סגולה, פאק צ'וי, קוג'י סוי דארה

72 ₪


לכל ארוחה שלנו
סיפור מיוחד שאותו
נרצה לחלוק איתך

מסעדה יפנית כזאת הרבה זמן לא הייתה לנו פה.


בדרך כלל כשאנחנו מספרים על מסעדות יפניות חדשות, הן מתמקדות בלהיטי המטבח היפני כמו סושי וראמן, אבל הפעם מדובר דווקא במסעדת בשר יפנית, שתיפתח ברמת גן. מי השף, מה יש בתפריט ומתי אפשר להגיע לשם?


כשאנחנו מדברים על מסעדות יפניות חדשות שנפתחות בארץ, הן לרוב על טהרת הסושי או מקסימום הראמן. נישת מסעדות הבשר, שביפן היא משמעותית מאוד, לא זוכה בארץ כמעט לשום ייצוג, לבד אולי מסקציית היאקיטורי במגוון מסעדות פיוז'ן אסייתיות שמנסות לשלב את השיפודים היפניים בתפריט. כעת, מסעדת בשר יפנית נפתחת דווקא ברמת גן, תחת השם קאמאקורה.


המקום מבוסס על מנות בשרים מגוונות שעברו טיפול שונה כמו יישון, כבישה או צלייה באש. את המסעדה מוביל גילעד דאבוש, שעבד בארץ במסעדות כמו דיינינגס היפנית היוקרתית במלון נורמן, ומסעדת לימה ניפו ביפו שכבר הספיקה להיסגר. מלבד זאת עבד דאבוש גם במסעדות יפניות בניכר, בין היתר במסעדת סושי גיוטן המעוטרת בכוכבי מישלן.


בין המנות בתפריט של קאמאקורה החדשה תמצאו למשל סינטה טטאקי - סינטה צרובה על גחלי אלון יפניים, קרם אגוזי לוז, שיסו ופונזו אגוזי לוז מעושן (54 שקלים); פילה בקר בתערובת תבלינים יפנית מטוגן בטמפורה, סלט מיזונה ורוקט עם פורצ'יני (65 שקלים); טרטר בקר על מח עצם ברוטב טארה עם איולי מיסו-קאראשי (89 שקלים); דנבר קאמאקורה סטייל - דנבר קאט צלוי על גחלים פרוס ברוטב טארה, יוזו קושו גיו דארה (132 שקלים); והמבורגר יפני צלוי על גחלים ללא לחמניה עם פאק-צ'וי, ביצה רכה, וברביקיו יפני (78 שקלים). עוד בתפריט מציעים כאן מנות סושי בסגנון הבשרי (למרות שיש במקום גם סושי עם דגים) כמו רול איצ'י עם כבד אווז צלוי על גחלי אלון יפניים, אספרגוס ועירית עטוף באבוקדו, סויה מתוקה ואגוזי לוז (92 שקלים); וניגירי פילה בקר עם כבד אווז בטארה ועירית (42 שקלים).

למי שמחפש מנות שאינן מבוססות בקר תמצאו בתפריט אפשרויות כמו סטייק חציל במיסו - חציל מבושל פעמיים ברוטב מיסו קוג'י מתוק ושומשום (39 שקלים); סוקיאקי פרגית - קדירה יפנית של פרגית עם אטריות סובה, פטריות האנה דונקו, תרד, יאקי דופו וסאקה (68 שקלים); וקאמו קוג'י - חזה מולארד צלוי עם קולרבי בגחלים, פילה מנדרינה, מיזונה, בצל ירוק ומייפל-סויה קוג'י (108 שקלים).

קאמאקורה החדשה מעוצבת עם מגוון עיטורים יפניים ומנסה להביא את הסגנון של מסעדות יוקרה בלונדון גם לסצנת מסעדות היוקרה הדלה יחסית ברמת גן. המסעדה כוללת חלל שולחנות רחב לצד בר סושי ובר אלכוהול שגם בו ניתן לשבת. כרגע יהיה המקום פעיל בשעות הערב 18:30-23:30, ובהמשך יורחבו שעות הפעילות גם לצהריים.


קאמאקורה. אהליאב 5, חזית מלון אינדיגו, רמת גן.



נלקח מתוך: mako.co.il

צרו איתנו קשר



התקשרו אלינו
ובצעו הזמנה עבור שולחן לערב
073-2753807